Hjemmelavet creme fraiche
Indsendt : Red : |
|
|
Hæld fløden i en skål, tilsæt den pressede citronsaft og rør det hele godt sammen. Stil fløden i køleskab og rør i den med jævne mellemrum. Efter otte til ti timer har creme fraichen have opnået den rette, cremede konsistens.
Prøv Dem frem med mængden af citronsaft, til De rammer den syrnede smag, De ønsker. |
|
Opskriften er vist 21885 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer daadu - 2014-07-18 05:29:40 Kan man bruge f.eks. kokosmælk, mandelmælk eller soyamælk i stedet for? Jeg kan ikke tåle mælk, så jeg prøver at finde gode alternativer til de gode cremer til kager og den slags. westen - 2012-03-12 20:33:10 Da creme fraiche er lavet af pasteuriseret fløde. Dvs langtidsholdbar piskefløde er at foretrække. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne