Kvellesalat
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : nipkin Indsendt : |
|
|
Rens og skær ingredienser i passende stykker.
Bland dressingen og hæld over. Tips: Husk kveller er meget salte. Brug derfor ikke andet salt. |
|
Opskriften er vist 4542 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer moliga - 2014-10-23 18:51:18 jeg vil prøve den opskrift når jeg får fat i de der kveller ude ved vesterhavet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne