Mors luksus leverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Lever, spæk og løg hakkes gennem kødhakkeren 3-4 gange og blandes godt sammen. Derefter piskes det med æg, mel, fløde og krydderier.
Hældes i små forme á 4,5 dl og fryses straks. Tages ud af fryseren og bages ved 180 grader i vandbad 1-1½ time. Tips: Det er en fordel med de små forme, da man så kan tage det antal forme ud af fryseren man har behov for og bage dem. |
|
Opskriften er vist 17156 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne