Jordbærtærte - bedre end bagerens
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Sofie Fjeldsted Indsendt : Red : |
|
|
Hak hasselnødderne fint. De 4 æggehvider piskes stive, hvorefter hasselnødder, mel og flormelis hældes i. Herefter skal dejen hældes i en bradepande og stå i ovnen 35-40 min på 150 grader.
Cremen laves i mellem tiden: Pisk piskefløde til flødeskum, og hæld vaniljebrevet samt mælk i, til det får en cremet konsistens. Når bunden er færdig deles den på midten, og man putter en smule creme oven på den ene, og ligger den anden bund oven på. Herefter pyntes kagen med creme, og jordbær ovenpå. Voila - lækker jordbærtærte! Tips: kan spises lun, men er bedst kold/stue temp. |
|
Opskriften er vist 18879 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte Fjeldsted - 2012-04-12 15:53:40 den er suuuper god!!muums. Kan KLART anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne