Karry/æggesalat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Kog æggene til de er hårdkogte og lad dem køle af.
kog et par hånfulde suppehorn og køl dem af. Pisk fløden stiv og bland den med mayonnaise, karry, lidt sukker og citronsaft. Hak æggene fint og vend dem sammen med suppehornene i dressingen. |
|
Opskriften er vist 13084 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne