Sammenkogt risret
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : Kan nedfryses Indsendt af : Alvin09 Indsendt : |
|
|
Svits løg og kød, tilsæt tomatpuré og vand og lad det små simre til kødet er mørt, kom pølserne i og lav en meljævning og kom den i, til sidst kommer ærterne i og retten er færdig.
Risene koges i 12 min. når vandet koger. |
|
Opskriften er vist 18931 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2018-12-18 23:06:22 tror 70 g. Rikke - 2018-10-09 16:38:36 1 koncentreret tomatpuré - svarer det til en lille på 70 gram eller en stor på 140 gram? harly - 2014-12-18 10:41:47 Det er synd, at bruge smagsløse kogeposeris. Godt skyllede jasminris har en væsentlig bedre smag, konsistens og næringsværdi. anonym - 2012-12-08 17:53:35 Er super nem at lave og smager bare rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne