Tigerrejer i chili og hvidløg
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Nej Indsendt af : J.K.R Indsendt : |
|
|
Hak hvidløget og og chilien fint. Varm olien op, og læg chili og hvidløg deri. Efter cirka et halvt minut, skal tigerrejerne i. Rør rundt i det hele tiden. Efter et minuts tid, tages rejerne af blusset. Der kommes grofthakket persille i, rører rundt, og servereres varm.
Tips: Det er ikke en god idé, at bruge olivenolie, da det ikke kan komme op på samme temperatur som f.eks. rapsolie kan. Det er en god idé, at bruge brød til at dyppe ned i olien, så man både spiser olien, og rejerne. |
|
Opskriften er vist 57471 gange,
og udskrevet 735 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-27 23:14:26 jeg har også fået det i spanien det smager bare så godt husk noget godt brød til . anonym - 2011-12-29 23:47:34 det skal jeg prøve at lave selv, har fået det i spanien et par gange, smager bare så godt . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne