Tigerrejer i chili og hvidløg

Tigerrejer i chili og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : J.K.R

Indsendt :     

Ingredienser:
250-350 g.tigerrejer
4 fedhvidløg
0.5 stor chili
1 dl.rapsolie
1 bdt.bredbladet persille
 
Opskrift:
Hak hvidløget og og chilien fint. Varm olien op, og læg chili og hvidløg deri. Efter cirka et halvt minut, skal tigerrejerne i. Rør rundt i det hele tiden. Efter et minuts tid, tages rejerne af blusset. Der kommes grofthakket persille i, rører rundt, og servereres varm.

Tips:

Det er ikke en god idé, at bruge olivenolie, da det ikke kan komme op på samme temperatur som f.eks. rapsolie kan. Det er en god idé, at bruge brød til at dyppe ned i olien, så man både spiser olien, og rejerne.





karakterer:
Opskriften er vist 57470 gange,
og udskrevet 735 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-27 23:14:26
jeg har også fået det i spanien det smager bare så godt husk noget godt brød til .

  -   2011-12-29 23:47:34
det skal jeg prøve at lave selv, har fået det i spanien et par gange, smager bare så godt .