Amagergryde (uden pasta)
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Nej Indsendt af : Inge V. Indsendt : Red : |
|
|
Løgene pilles og hakkes.
Kødet brunes sammen med de hakkede løg i fedtstoffet. Salt og vand tilsættes. Retten koger ca. 1 time. Imens gøres grøntsagerne i stand. Blomkålen vaskes og deles i buketter. Gulerødderne skrabes eller skrælles og skæres i skiver. Ærterne bælges, hvis der bruges friske. Kartoflerne skrabes eller skrælles og skæres i store terninger. Alle grøntsagerne, undtagen ærterne tilsættes. Retten koger ca. 1 kvarter, så tilsættes ærterne. Retten koger yderligere 5 minutter eller til alle grøntsagerne er nok. Serveres med hakket dild eller persille. Tips: Det er svært at angive den nøjagtige kogetid for kødet, da det kommer an på hvilket kød der anvendes. Der kan benyttes frosne grøntsager. Ligesom, der kan supleres med andre grøntsager f.eks. kan hvidløg og porre anbefales. |
|
Opskriften er vist 11312 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne