Knækbrød fedtfri
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Bland det hele sammen, lad det trække ca. 15 min., smør dejen ud på 2 bageplader med bagepapir på, smør helt ud til kanten af pladerne, skær dejen 3 gange på den ene led og 6 gange på den anden. Bag 3/4 time ved 160 grader skru ned til 130 grader, bag færdig 1 kvarter. Lad brødet køle af og bræk brødet ud hvor der skåret.
|
|
Opskriften er vist 20177 gange,
og udskrevet 613 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Bente J - 2015-06-28 14:23:29 Det er helt uden for ugebladsdamernes horisont, at der er en del mennesker, der ikke kan tåle kerner. nina F - 2012-09-03 10:46:18 Du kan ikke kalde opskriften fedtfri, det er misvisende - der er masser af fedt i, godt nok af den sunde slags fra fra frø og kerner :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne