Hovedsalat med grillede artiskokker
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Skyl grøntsagerne grundigt.
Hovedsalaten plukkes til ønsket størrelse direkte i serveringsskålen. Skær radiserne i 1-2 mm tykke skiver. Tomaterne skæres i 5 mm tykke skiver. Artiskokkerne drænes for olie. Ingredienserne samles i serveringsskålen, og den vendes nænsomt rundt inden servering. Krydr evt. med lidt salt og trekornspeber. Tips: Olien fra artiskokkerne er en fremragende dressing, så undlad at hælde al olien væk. Salater kan varieres i det uendelige, men netop enkelheden i denne salat gør den helt perfekt til de fleste retter. |
|
Opskriften er vist 8568 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne