A Lasagne
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Elise Indsendt : Red : |
|
|
Start med at sætte pastaen til at koge.
Auberginerne kommes i ovnen ved ca. 200 grader i 15-20 min. De skrælles og blendes sammen med paranødder, rugmel og lemonsaft samt salt og peber. Er de svære at skrælle kan man give auberginerne et par minutter mere. Et ovnfastfad smøres med en smule oliven olie, den kogte pasta fordeles jævnt i hele fadet. De hakkede tomater varmes op og resten af ingredienserne tilsættes. Aubergine blandingen smøres nu ud over pastaen, derefter de hakkede tomater og osten drysses over til sidst. Det hele sættes i ovneni 15-20 min. ved 200 grader. Tips: Man kan i sådan en opskrift sagtens krydder lidt mere, hvis man har lyst. Hvis man hælder en sjat fløde ned til aubergine blandingen, bliver den lidt mere fyldig. |
|
Opskriften er vist 19050 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer phillip - 2011-09-28 12:05:01 den er go ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne