Nøddekrymmel
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Fryseegnet : Nej Indsendt af : J.K.R Indsendt : Red : |
|
|
Rist nødderne på en tør, varm pande.
Læg dem på et stykke bagepapir.
Læg de andre ingredienser på panden, rør det sammen, evt. med appelsinsaften. Hæld mandlerne tilbage på panden, og lad blandingen sætte sig på nødderne, indtil der ikke kan være mere på nødderne. Hæld nødderne på bagepapiret igen, og lad det køle af i 3-5 minutter. Hak nødderne med en skarp kniv, eller put dem i en køkkenmaskine, og kør rundt, indtil du får finthakkede nødder, ikke nøddestøv. Tips: Brug det evt. til chokoladefondue, og dyb frugterne med chokoladen i nødderne. Kan også bruges i kager mm. Appelsin saften er bare for ekstra smag, behøves ikke. Man kunne også tilsætte kanel, vanilje eller andre former for frugtsaft. |
|
Opskriften er vist 4512 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne