Pasta med italiensk flødesovs
Fryseegnet : ukendt Indsendt af : chef lasse Indsendt : Red : |
|
|
Put vand i en gryde til pastaen, og sæt blusset på max.
Kog fløden op i en anden gryde. Put tomatsovsen i. put derefter så tilpas mozzeralla i, at den er tyk nok (skal hænge ved) Smag til med muskat, salt og peber. Når vandet koger, skal du skrue ned for sovsen til ca. 2. Put timian og salt i et tebrev. Og put tebrevet ned i det kogende vand. Put derefter pastaen i og kog det i 3 minutter. Server varmt ;-) |
|
|
Opskriften er vist 16753 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne