Karry med svinekød
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : boffi69 Indsendt : |
|
|
Skær kødet i ens tern på ca. 2 x 2 x 2 cm.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Kog risene. Skum ca. 3 dl tyktflydende creme øverst af kokosmælken - dvs. den skal ikke rystes før brug. Kom de 3 dl creme i en gryde eller sauterpande. Lad det koge under omrøring til meget af væsken er fordampet, og fedtet skiller. Riv stænglen af limebladene, rul dem som cigarer og skær dem i meget tynde strimler. Kom karrypasta, kødet og limeblade i gryden og lad det koge ved svag varme i ca. 10 minutter. Tilsæt resten af kokosmælken, fishsauce, sukker og ærte-auberginer og lad det koge i 5 minutter. Tilsæt æble-auberginer skåret i kvarte og lad det koge yderligere 5 minutter før det smages til. Vend snittet thaibasilikum i. Tips: Tips! Limeblade kan købes frosne i specialforretninger. Hvis der bruges tørrede limeblade skal de knuses i små stykker. Ærte - og æble-auberginer og sød thaibasilikum kan købes i specialforretninger. |
|
Opskriften er vist 9270 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne