Æbler bagt med svesker
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Vask æblerne og udbor kærnehuset.
Prik æblerne med en kødnål eller gaffel for at undgå at sprænge under bagningen.
Hak sveskerne groft og bland dem med hakkede valnødder evt. lidt finthakket syltet ingefær, honning og kanel. Fordel fyldet i æblerne og stil dem i et smurt ovnfast fad. Hæld æblejuice ved og sæt fadet i ovnen ved 200 grader C i ca. 20 minutter. Server æblerne varme eller lune med flødeskum eller is. Tips: Tilsæt evt. 1-2 tsk. fintrevet appelsinskal. |
|
Opskriften er vist 4322 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2010-07-27 08:08:38 det er da ikke en rigtig opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne