Fishnuggets med sur-sød sauce
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges og pilles. Fisken skæres i stykker á ca. 1x1 cm. Paneres i mel, æg og rasp.
Barbecuesaucen varmes op sammen med ketchup og eddike. Smages til med salt, peber og evt. lidt honning. Fisketernene steges gyldne i den varme olie til stykkerne er gyldne på alle sider. Kartoflerne varmes i lidt smør inden servering sammen med sauce og fisk. |
|
Opskriften er vist 9702 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne