Tungratin
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : ? Indsendt af : mayahoumann Indsendt : |
|
|
Smelt margarine/opvarm olie i en tykbundet gryde, tilsæt passende mængde mel, rør godt rundt til det slipper gryden. Tilsæt mælk og lav en ret tyk hvid sovs. Smag til med salt og evt. peber.
Lad sovsen køle lidt, tilsæt derefter ém æggeblomme ad gangen og rør godt rundt. Når alle æggeblommerne er tilsat, hældes indhold af 2 dåser tun i vand - minus vand - i, og derefter de stivtpiskede æggehvider, der forsigtigt røres ind i dejen. Hældes i en form, der er smurt med lidt olie og drysset med rasp. Sættes i ovnen ved ca. 180 gr. og bages i ca. 1 time. |
|
Opskriften er vist 4786 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Connie - 2017-03-09 12:16:41 Ingen oplysninger om hvor meget, margarine/olie, mel og mælk der skal bruges. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne