Galgebakke kage (farmors ananasdrøm)

Galgebakke kage (farmors ananasdrøm), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 26 Pers

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Mie H.C

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.gulerødder
8-10 skiver ananas
1-1.5 dl.Ananasjuice
4 æg (L)
200 g.sukker
3.5 tsk.kanel
2 tsk.vaniljesukker
0.5 tsk.salt
2 tsk.natron
100 g.kokosmel
150 g.hvedemel
150 g.hvid hvede
75 g.hasselnødder, grofthakkede
1 dl.rapsolie
 
 Pynt:
 Evt.ristet kokosmel, men er også god med glasur
 
Opskrift:
1. Skræl gulerøddernene og riv dem groft. Si ananassaften fra ananassen til senere brug og skær ananasskiverne i små stykker.

2. Pisk æg og sukker til en hvid og luftig masse.

3. Bland de øvrige tørre ingredienser og kom dem i æggeblandingen lidt efter lidt, imens du fortsat pisker.

4. Rør ananassaft og olie i dejen.

5. Vend til sidst gulerod og ananas i dejen.

6. Kom dejen i en form (ca. 24 × 30 cm) med bagepapir.

7. Bag kagen ved 175° varmluft i 40-45 min. og lad den afkøle i formen på en bagerist.
Evt.
8. Sigt flormelis over kagen og drys med ristet kokosmel eller glasur






karakterer:
Opskriften er vist 5670 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-05-11 22:56:45
Hvid hvede er en nyere melsort og der menes formalet mel

  -   2020-04-12 19:04:05
Der står 150 hvid hvede 7 opskriften. Hvad er det, hvedekerner eller?