Galgebakke kage (farmors ananasdrøm)
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Mie H.C Indsendt : Red : |
|
|
1. Skræl gulerøddernene og riv dem groft. Si ananassaften fra ananassen til senere brug og skær ananasskiverne i små stykker.
2. Pisk æg og sukker til en hvid og luftig masse. 3. Bland de øvrige tørre ingredienser og kom dem i æggeblandingen lidt efter lidt, imens du fortsat pisker. 4. Rør ananassaft og olie i dejen. 5. Vend til sidst gulerod og ananas i dejen. 6. Kom dejen i en form (ca. 24 × 30 cm) med bagepapir. 7. Bag kagen ved 175° varmluft i 40-45 min. og lad den afkøle i formen på en bagerist. Evt. 8. Sigt flormelis over kagen og drys med ristet kokosmel eller glasur |
|
Opskriften er vist 5724 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-05-11 22:56:45 Hvid hvede er en nyere melsort og der menes formalet mel Mary - 2020-04-12 19:04:05 Der står 150 hvid hvede 7 opskriften. Hvad er det, hvedekerner eller? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne