Kyllingeoverlår i fad på cheddar-pastabund
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Mette Hjørringgaard Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Læg de optøede kyllingeoverlår i et smurt fad. pensl dem med olie og krydr med paprika, salt og peber. sæt kyllingeoverlårene i ovnen i 15 minutter. I ventetiden koges pastaen, peberen skæres i små firkanter, hvidløget hakkes fint, en af tomaterne skæres i store firkanter og baconen skæres i små stykker. Disse ingredienser kommes i en lille gryde el. pande og steges til det ikke er råt. Vandet hældes fra pastaen og de andre ingredienser kommes i med pastaen(undtagen den ene tomat og lidt af osten) og koger sammen et par minutter med krydderi. Kyllingeoverlårene tages ud af ovnen og lægges på en tallerken så blandingen fra gryden kan komme i fadet. hvis der er saft fra kyllingen blandes dette sammen med blandingen. Kyllingeoverlårene sættes ovenpå blandingen, en tomat skæres i skiver og dækkes med det sidste cheddarost og ligges på kyllingeoverlårene. Det skal i ovnen i 20 minutter eller til osten på tomatskiverne er gyldenbrun. Mmhh! |
|
Opskriften er vist 56633 gange,
og udskrevet 1335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-07-02 10:45:57 Imponerende god - jeg valgte at udskifte pastaen med hvidkål, og tilsatte ellers rigeligt med grøntsager. Resultatet var fantastisk :D KasperC - 2014-07-28 16:47:34 Smager super godt, modificerede dog bare retten lidt med løg, gulerod, championer og en god chili. Og hvis man syntes den er for fed kan man tage 50/50 af mælk og fløde. maleneL - 2014-04-09 15:10:55 Prøv med kylling filletter istedet for kyllingelår. Det smager lige så godt og er nemmere at lave anonym - 2014-04-09 15:01:56 Prøvede den hos min søn og svigerdatter og der brugte de kylling filetter, det smagte fremragende Emil - 2014-03-09 19:17:53 Ja kyllingerne skal have noget længere tid, det bliver også alt for fedt at ligge dem oven på pastaen. Næste gang vil jeg prøve med Betinas forslag og så lave kyllingen ved siden af, og pastaen for sig - jeg vil også prøve at tilføje løg og flere grøntsager i fløden/tomatsovsen john - 2014-02-11 07:50:32 Sisse har ret. Kyllingen er RÅ. Giv den 30-35 minutter i ovnen, inden den igen skal ind med pastaen. Sisse - 2013-02-15 18:28:40 Unskyld mit sprog, men den forbandede kylling var RÅ! Den skal mindst have en time. BetinaD - 2013-02-13 08:52:04 Retten er alt for fed. Prøv i stedet for 5 dl. fløde at nøjes med 1/2 dl. og så supplere med 1/2 ds. flåede tomater. mejsevej - 2012-05-09 20:11:34 en lækker ret. tomaterne kan godt undværes. vi glemte dem og retten var stadig lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne