Vindaloo Kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Tica Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vindaloo pasta:
knus spidskommen, kardemomme frø, peberkorn, sennepskorn og bukkehornfrø i en morter eller krydderikværn. Bland denne blanding med hvidvinseddiken, salt, kanel, chili og sukker. Sæt det til side. Skær løgne i ringe og steg dem i olien ved middel varme indtil de er godt brun. Hæld dem op i en si og lad dem dryppe af, gem olien. Hæld løgne i en blender og tilsæt 3 spsk vand eller mere og blend til en jævn konsistens. Bland denne med krydderiblanding fra tidligere. Og sæt det til side. Blend skrællet ingefær og pillet hvidløgsfed sammen med vand til en jævn pasta og brun den i den gemte olie ved middel varme indtil den er begynder at blive brun. Tilsæt gurkemeje og koriander og her efter kyllingen lidt efter lidt så den kan nå at brune lidt. Tilsæt nu vindaloo pastaen fra tidligere sammen med tomatpure og kartoflerne, lad småkoge i ca. en time eller indtil kartoflerne er møre, tilsæt vand hvis den bliver for tør / hænger fast i bunden. Tips: Serveres med basmatiris, Naanbrød og øl. |
|
Opskriften er vist 16255 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-09-29 18:37:03 Helt fantastisk! Lavede den godt nok uden kartofler, for sådan har jeg fået det på indiske restauranter. Brugte også en frisk habanerochili, det gav retten den perfekte styrke! Smager præcis som den skal! :)) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne