Medister-gryderet
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt af : Karo88 Indsendt : Red : |
|
|
Kog medisteren i ca. 15-20min. Skær den derefter i tynde skiver, og brun dem i varm olie i en gryde.
Hæld grønsagerne (optøede) i gryden, kom hak. tomater og tomatpuré i og tilsæt vand så det lige dækker. Lad vandet koge, og hæld pastaskruerne i. Lad retten varme igennem ved svag varme. Tilsæt mere vand om nødvendigt. Krydr med salt. Kan serveres med brød eller flutes. Tips: Retten er nem at lave, og kan laves i en travl hverdag. |
|
Opskriften er vist 12850 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne