Karrysuppe med grøntsager

Karrysuppe med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Signe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.mælk
1 pottefrisk persille
3-5 fedhvidløg
4-6 tsk.karry
 lidtfedtstof
 Grøntsager efter eget valg - jeg bryger ærter, frisk broccoli og babyspinat
 Pasta el. kartofler
 
Opskrift:
Kog pastaen/kartoflerne i en gryde for sig, så det er klart til at blive blandet i suppen senere.

Kog desuden ærter og broccoli til de er sprøde.

Start med at riste karryen i fedtstof i gryden, tilsæt hvidløg og lidt mælk og derefter det hakkede persille. Resten af mælken, grøntsagerne og pasta/kartofler tilsættes sammen med resten af mælken, få det op at koge og smag så til med salt og peber.
Voila!





karakterer:
Opskriften er vist 16622 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-17 14:46:56
Rigtig lækker suppe - jeg brugte den som forret og gæsterne blev meget glade for resultatet og ville endda have opskriften med hjem ;)