Karrysuppe med grøntsager
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Signe Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen/kartoflerne i en gryde for sig, så det er klart til at blive blandet i suppen senere.
Kog desuden ærter og broccoli til de er sprøde. Start med at riste karryen i fedtstof i gryden, tilsæt hvidløg og lidt mælk og derefter det hakkede persille. Resten af mælken, grøntsagerne og pasta/kartofler tilsættes sammen med resten af mælken, få det op at koge og smag så til med salt og peber. Voila! |
|
Opskriften er vist 16622 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Tilde - 2010-05-17 14:46:56 Rigtig lækker suppe - jeg brugte den som forret og gæsterne blev meget glade for resultatet og ville endda have opskriften med hjem ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne