Glutenfrit mørkt rugbrød
Hovedingrediens : Mel - Rismel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
|
|
Dagen før fremstillingen:
Surdej:
hæld quinoafrøene i en skål overhæld frøene med kogende vand og omrør ca. et minut kom frøene i en sigte og skyl med rigeligt vand rør gæren ud i vandet i en skål og tilsæt surdejens øvrige ingredienser dæk skålen med et fugtigt klæde og stil den ved stuetemperatur til næste dag. Fremstillingsdagen: Dej: blend hørfrøene, tilsæt sveskerne og blend igen hæld blandingen i en skål til røremaskine tilsæt surdejen og de øvrige ingredienser, sigt carob inden det tilsættes rør dejen sammen på en røremaskine med dejkrog i ca. ti minutter beklæd to et-liter folieforme med bagepapir hæld dejen i formene og lad den hæve tildækket i ca. en time forvarm en varmluftsovn til 225°C bag brødene ved 175°C varmluft i ca. en time på nederste ovnribbe vend brødene ud på en rist og lad dem køle af. |
|
Opskriften er vist 31064 gange,
og udskrevet 802 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer M Knudsen - 2019-11-19 15:37:18 Rugbrød uden rugmel? Det er ikke et rugbrød blot et brød. pn - 2005-01-01 01:01:01 Ændring: Boghvede indeholder gluten som dog er under den mindsteværdi som staten har sat for "glutenfrie" produkter! pn - 2005-01-01 01:01:01 boghvede indeholder IKKE gluten iflg. fødevaredirektoratet og Dansk Cøliaki forening lee - 2005-01-01 01:01:01 boghvede indeholder også gluten.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne