Koteletter med parmaskinke og mozerella
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Nickie Jessen Indsendt : Red : |
|
|
Skær en lomme i hver kotelet. Skær mozzarellaosten i 4 stykker.
Kom osten i koteletten sammen med osten, og krydr godt med oregano, salt og peber. Pak koteletterne ind i parmaskinke, og spid hver kotelet med 2 grill Sticks. Steg koteletterne på en grillpande, ca. 3 min. på hver side. Varm pastasaucen op, og ved pastaen deri. Drys med basilikum og servér med brød og revet parmesanost. Tips: Giv gerne kommentar. |
|
Opskriften er vist 6695 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne