Forloren hare 05
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : ja Indsendt af : rikke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet røres til fars med løg, mel, rasp, salt/peber, bacontern, æg og mælk til lind konsistens. Formes i ildfast fad til brød som dækkes af baconskiver.
Vand og bouillonterning samt knuste enebær kommes i fadet. Steges i 180 grader C. alm. ovn i 1 time. Evt ved ekstra varme de sidste minutter til bacon er rigtig sprød. SAUCE: Skyen sies i gryde og 2 spsk mel drysses over. Når melet er faldet til bunds i gryden piskes saucen sammen og bringes i kog. Små-simrer i 2-3 minutter og smages til med salt/peber og evt ekstra ribsgele. Serveres den forlorne hare med nykogte kartofler, saucen og ekstra ribsgele. |
|
Opskriften er vist 65282 gange,
og udskrevet 2873 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2017-08-22 17:30:54 Har lavet retten op til flere gange med stor succes. Både børn og voksne er fan. Og så er den nem at lave. anonym - 2015-04-12 17:36:54 2 dl ribsgelé er det ikke meget? Beth - 2013-04-26 06:30:23 Virkelig velsmagende! Den her opskrift på forloren hare laver jeg fremover. Lo - 2012-08-17 19:18:56 Hammer god forloren hare! Kent - 2012-05-06 08:19:31 Havde rørt farsen efter opskriften. Hmm, var nok lidt for "lind" kom mere rasp i, med et perfekt resultat til sidst :-) Steffan KM - 2011-10-26 13:43:07 der mangler ting i din recept. men ellers en go version af Forloren Hare. 8 point her fra :D Helene SJ - 2010-12-17 17:30:27 Vi sparede lidt på både mel og mælk. Der mangler i opskriften at stå, hvor meget vand man skal komme i fadet og det kommer jo osse an på fadets størrelse, men vi brugte ca. 1 dl Per - 2010-11-08 11:51:41 Vi brugte kun halvdelen af mælken, så tilsæt lidt af gangen til passende konsistens. Mundilfare - 2010-10-08 07:35:51 Forloren hare, næsten som vor mor lavede den.Lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne