Kartoffelroulade 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : mmmf Indsendt : |
|
|
Kartoflerne tørres og bredes ud på bagepapir i en stor bradepande. Salt, peber og persille fordeles over kartoflerne. Bacontern svitses og fordeles over kartoflerne sammen med osten. Æg og mælk piskes sammen og hældes over tilsidst.
200 grader i 30 min. Rulles sammen. Hviler koldt til næste dag. Før servering: Rouladen skæres i 2 cm. tykke skiver. Brunes i ovn ved 225 grader i 10 min. Tips: Nemt til kødretter. Laves dagen før. |
|
Opskriften er vist 14366 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne