Marskage (ufattelig sød - og god)
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : JanniA Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 80 grader ( varmluft )
Marengsbund: Pisk de 6 æggehvider stive og rør forsigtigt alt det brune farin i, lidt efter lidt. Tegn en cirkel på to stykker bagepapir efter fadet (så bundene passer i fadet). Bages: 5-6 kvarter ! Fyldet: Pisk 2 pk fløde og kom det på den ene marengsbund (der ligger i fadet) og skær 2 marsbar i mange stykker og læg det på fløden. Siden bliver marengsbunden nr. 2 langt ovenpå. Glasur: Smør og marsbar smeltes i en gryde og det bliver pisket sammen med æggeblommer og flormelis. Cremen køles af inden den smørres på marengsen. Skal nydes kold |
|
Opskriften er vist 38894 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla<3 - 2012-03-03 22:37:37 Elsker Kagen!! smager perfekt!! den allerbedste!! anonym - 2012-03-01 16:10:36 Den lækreste kage nogen sinde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne