Kabab

Kabab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Susan Andersen

Indsendt :     

Ingredienser:
2 løg
500 g.hakket magert oksekød
 salt
 peber
1 tsk.karry
2 æg
200 g.friske kartofler
100 g.frosne ærter
2 spsk.hakket persille
2 spsk.olie
1 ds.flåede tomater
 
 evt.hakket persille til pynt
 
Opskrift:
Pil løgene og riv dem. Bland dem sammen med kødet og krydr med salt peber, og karry. Pisk æggene sammen i en skål for sig. Rør dem i kødfarsen.
Skræl kartoflerne og riv dem.
Tryk dem tørre med et rent klæde og bland massen i farsen. Tilsæt til sidst ærter og lidt hakket persille.
Smør et ovnfast fad med olien. Fordel farsen jævnt i fadet og fordel tomaterne henover med en gaffel.
Sæt retten i den forvarmede ovn og steg den i en times tid ved 220 grader. Tag fadet ud- drys med persille og servèr retten straks.

VELBEKOMME ;-)





karakterer:
Opskriften er vist 6817 gange,
og udskrevet 109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu