Hvidløg- og persillesmør
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Tag smørret ud af køleskabet en time eller 2 inden det skal røres. Når det er blevet blødt, kommes det over i en skål.
Skræl og pres hvidløg ned i smørret. Skyl og pluk og hak persillen gennem persillehakkeren. Kom salt og soya i, og rør det godt sammen. Kom det nu over på madpakkepapir eller bagepapir, og rul det sammen som en pølse og pak det ind. Stil det i fryseren, til det skal bruges, og skær det i passende stykker. Tips: For at det skal holde sig koldt hele middagen igennem, kan du komme isvand i en skål, og komme smørstykkerne over i. Så bliver de ikke bløde. VELBEKOMME ;-) |
|
Opskriften er vist 11160 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne