Hvidløg- og persillesmør

Hvidløg- og persillesmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Susan Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 pakkekærgården
2-3 hvidløg
1 bdt.persille
0.25 tsk.salt
0.5 spsk.soya
 
 Madpakkepapir eller bagepapir
 
Opskrift:
Tag smørret ud af køleskabet en time eller 2 inden det skal røres. Når det er blevet blødt, kommes det over i en skål.
Skræl og pres hvidløg ned i smørret.
Skyl og pluk og hak persillen gennem persillehakkeren.
Kom salt og soya i, og rør det godt sammen.

Kom det nu over på madpakkepapir eller bagepapir, og rul det sammen som en pølse og pak det ind.

Stil det i fryseren, til det skal bruges, og skær det i passende stykker.

Tips:

For at det skal holde sig koldt hele middagen igennem, kan du komme isvand i en skål, og komme smørstykkerne over i. Så bliver de ikke bløde. VELBEKOMME ;-)





karakterer:
Opskriften er vist 11160 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu