Svensk Pølsegryde
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Susan Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Løgene pilles og hakkes fint. Hvis der anvendes bayeske- eller grillpølser skæres disse i skiver, ligeledes de kogte kartofler. Løgene svitses i fedtstof, pølser og kartofler tilsættes og svitses med. Tomatpurè hældes ved og retten koges vd svag varme 5-10 min. Der kan evt. tilsættes lidt vand eller bouillon, hvis retten bliver for tør. Fløden hældes ved og retten smages til med salt og peber. Drysses ved serveringen med fintklippet purløg. Serveres med lune flûtes
Tips: Hvis der er noget tilbage, kan den sagtens fryses i portioner, bare den varmes forsigtig op igen, eller kommes i mikroovn. VELBEKOMME |
|
Opskriften er vist 17698 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer loneaalling - 2016-07-05 16:30:49 Den smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne