Stenbiderrilette
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget stenbidder Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fisken plukkes fri for skind og ben.
Vendes med creme fraiche, purløg, sennep og peber.
Smages til med salt, men pas på fisken er salt i sig selv.
Anrettes som ”æg” på bund af salat. Pynt med balsamicoglace og evt. stenbiderrogn. |
|
Opskriften er vist 14154 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne