Pasta med tun og røget hellefisk

Pasta med tun og røget hellefisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.grøn båndspaghetti
1 dåsetun i vand
200 g.røget hellefisk
250 g.champignon
15 g.margarine
4 storetomater
1.5 dl.creme fraiche 18%
1 dl.mælk
2 æg
75 g.reven parmesanost
1 bundtpersille
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Læg halvdelen i et smurt ovnfast fad.

Skær hellefisken i tynde strimler og del tunfisken i små stykker. Læg de to slags fisk ovenpå pastaen og fordel resten af pastaen henover fisken.

Rens champignon, skær dem i skiver og svits dem i margarine. Skær tomaterne i skiver, fordel champignon og dernæst tomater ovenpå pastaen.

Bland creme fraiche, æg, parmesanost, mælk, hakket persille og knust hvidløg sammen og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen over retten og sæt den i ovnen ved 200° i 25-30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 8161 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu