Pasta med tun og røget hellefisk
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Læg halvdelen i et smurt ovnfast fad.
Skær hellefisken i tynde strimler og del tunfisken i små stykker. Læg de to slags fisk ovenpå pastaen og fordel resten af pastaen henover fisken. Rens champignon, skær dem i skiver og svits dem i margarine. Skær tomaterne i skiver, fordel champignon og dernæst tomater ovenpå pastaen. Bland creme fraiche, æg, parmesanost, mælk, hakket persille og knust hvidløg sammen og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen over retten og sæt den i ovnen ved 200° i 25-30 minutter. |
|
Opskriften er vist 8161 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne