Grund bolledej

Grund bolledej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Kokholm

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.Gær
3 dl.vand
1 dl.Creme fraiche 9%
0.5 dl.Flydende Becel
1 spsk.salt
2 spsk.sukker
1 æg
100 g.Majsmel
200 g.Grahamsmel
400 g.Hvedemel (evt. ekstra)
 
 Pensling:
 Æg
 
Opskrift:
Varm og Cremefraiche (36grader) og opløs gæren heri. Tilsæt flydende Becel, salt, sukker og æg. Rør det godt sammen med en håndmikser eller røremaskine.

Tilsæt majs og grahamsmelet og rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt og rør til dejen næsten ikke klistrer mere. Lad dejen hvile, et lunt sted, i skålen ca. 25 min.

Tænd ovnen på 185 grader varmluft.

Lav til ”Muffins” (ca. 18 stk.), boller (ca. 16 stk.), pizza snegle (ca. 25 stk.) osv. og lad hvile i 15 min.

Pensl med sammenpisket æg, og bag dem i ca 12 min. (10 min. ved pizza snegle) midt i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 9359 gange,
og udskrevet 77 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu