Grund bolledej
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Kokholm Indsendt : Red : |
|
|
Varm og Cremefraiche (36grader) og opløs gæren heri. Tilsæt flydende Becel, salt, sukker og æg. Rør det godt sammen med en håndmikser eller røremaskine.
Tilsæt majs og grahamsmelet og rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt og rør til dejen næsten ikke klistrer mere. Lad dejen hvile, et lunt sted, i skålen ca. 25 min. Tænd ovnen på 185 grader varmluft. Lav til ”Muffins” (ca. 18 stk.), boller (ca. 16 stk.), pizza snegle (ca. 25 stk.) osv. og lad hvile i 15 min. Pensl med sammenpisket æg, og bag dem i ca 12 min. (10 min. ved pizza snegle) midt i ovnen. |
|
Opskriften er vist 9359 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne