Salat med stegte kartofler og avocado
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Christina Indsendt : |
|
|
Skær kartoflerne i tynde både og steg dem på panden i olie til de er gyldne og møre. Krydr dem med salt og peber.
Skær avocado i halve, udsten dem og tag kødet ud af skallen. Skær kødet i grove tern og vend det med citronsaft, salt og peber. Til sidst vendes de lune kartofler, avocadoternene, rødløget og salatbladene sammen og anrettes. Tips: Kan serveres som selvstændig frokkostret eller forret eller som tilbehør til stegt eller grillet kød og fisk. |
|
Opskriften er vist 6883 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne