Verdens bedste chokoladeis
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Christina Indsendt : |
|
|
Æg og sukker piskes hvid og skummende over vandbad til sukkeret er opløst. Den lyse chokolade smeltes i æggecremen og afkøles. (Det er vigtigt at cremen er kold, dog ikke køleskabskold, for stå stivner den).
Fløden piskes stiv og ægge-chokolade cremen vendes i. Den mørke chokolade hakkes og vendes i. Tips: Portionen giver lidt over 1 liter is. Det er ikke nødvendigt at røre i isen mens den fryser. |
|
Opskriften er vist 12173 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne