Madpandekager med spinatfyld
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : nej Indsendt af : kia Indsendt : Red : |
|
|
Snit løg og champignon i små stykker, og svits det sammen i en gryde.
Put derefter kødet i, og per rundt i det til det er godt gennemstegt. Herefter hælder man den frosne spinat, og krydderier i. Lad det stå og små simre til oven er varm. Fold derefter pandekagerne til små pakker, og drys med revet ost. Lad dem få 10-15 minutter i 150 grader. Tips: serveres gerne til lidt salat, da det hurtigt bliver lidt tungt. Kan spises kolde, på fx. madpakken. |
|
Opskriften er vist 8889 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Christian - 2012-08-03 19:02:55 De er bare skide gode! NICE. Mums filibaba. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne