Indbagt hellefisk med powersovs

Indbagt hellefisk med powersovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 stk.butterdejsplader (frosne)
400-500 g.filet af hellefisk
450 g.hakket spinat
 lidt fløde til stuvning af spinat
100 g.rejer
 
 Power-sovs:
 opbagt mælkesovs, brug evt. resten af fløden
1 skvæthvidvin
5 hårdkogte æg i tern
1 ds.aspargessnitter
100 g.rejer
 
Opskrift:
Butterdejspladerne optøes på en tallerken ca. 1 time før brug.

Spinaten varmes i en stegepande i en anelse olie ved lavt blus og stuves med fløde - smag til med sukker og salt.

Rul butterdejspladerne ud til ca. 20 x 20 cm. Læg ca. 100g fisk på hver plade. Drys med lidt salt og peber, og læg spinatstuvning samt rejer ovenpå. Træk hjørnerne af butterdejen op mod midten og luk dejen sammen til en pakke med lidt vand.

Sæt pakkerne en 200 grader varm ovn i ca. 45 minutter. (Fisken er færdig-tilberedt længe før butterdejen, så når dejen har en smuk gylden farve, kan hele molevitten tages ud af ovnen.)

Lad de indbagte fisk køle af i ca. 10 minutter før servering. Æg, asparges og rejerne varmes i sovsen - tilsæt et skvæt hvidvin.

Serveres med Pillede aspargeskartofler.

Tips:

sej eller torsk kan bruges i stedet for hellefisk.





karakterer:
Opskriften er vist 10700 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu