Asparges med æggesauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Fryseegnet : Nej Indsendt af : Inge V. Indsendt : |
|
|
Tø rejerne op, hvis der anvendes frosne.
Kog æggene ca. 10 minutter (skal være hårdkogte). Afløl dem helt. Bland flødeost og creme fraiche. Pil og mos 3 æg. Bland dem i flødeostecremen. Smag til med salt, peber og citronsaft. Kog aspargesene ca. 5 minutter. Alt efter tykkelse. Pil de 2 æg og halver dem. Anret aspargesene på et fad eller 4 tallerkener. Hæld æggesaucen over. Pynt med rejer og de halve æg. Server lidt brød til. Tips: Retten kan også laves med hvide asparges. De skal blot skrælles inden kogning. I stedet for halve hønseæg, kan retten pyntes med halve kogte vagtelæg. |
|
Opskriften er vist 8149 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne