Kylling og grøntsager i wok
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Kramalie Indsendt : |
|
|
Skær kyllingfilet i tern og steg dem sammen med lidt krydderiblanding i olivenolie i en wok i ca 10 minutter. Tilsæt Stir Fry Mix, samt lidt mere krydderiblanding, og lad det hele stege i 10-15 ved medium varme.
Kog nudler i vand 5-7 minutter. Hæld vandet fra og vend nudlerne i kylling- og grøntsagsblandingen. Lad det hele stege ved svag varme i 2 minutter. Tips: TIPS: Hvis retten skal være stærkere tilsættes hele brevet med krydderiblanding. Man kan tilsætte lidt kokosmælk eller fløde for en mere cremet og rund smag. Man kan også tilsætte lidt bouillon eller lign. Andre slags kød og grøntsags- og krydderiblandinger kan selvfølgelig også bruges, alt efter smag og behag. |
|
Opskriften er vist 9688 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne