Klassisk æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : nej Indsendt af : Henning Indsendt : Red : |
|
|
Fjern kernehusene og skær æblerne i mindre stykker. Læg dem i bunden af et smurt ovnfast fad.
Bland mel med sukker, salt og vanilje. Varm mælken, pisk æg og rom sammen og kom i melblandingen og rør dernæst i mælken. Hæld dejen over æblerne. Fordel smørret i små klumper over og drys med kanel. Bag kagen i den nederste del af ovnen i ca 40 min. til den den er gylden. Tips: Server med flødeskum eller cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 7259 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne