God suppe
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes og svitses med karryen 2-4 min. Løg og æble ristes med endnu 3-5 min. Melet drysses i og afbages med fedtstoffet. Suppen spædes i. Den kan sies, hvis løg og æble ikke koger tilstrækkeligt ud. Suppen smages til og rundes af med fløde lige før serveringen. Ristoppe, pasta, porreringe, fiske- eller kødboller kan serveres til. Ristoppe: Vand, salt og smør bringes i kog. Risene drysses i, koges under tætsluttende låg 12 min. over svag varme og 12 min. uden varme. Risene kan blandes med rosiner og presses i smurte æggebæ gre. De vendes lige før anretningen.
|
|
Opskriften er vist 7240 gange,
og udskrevet 65 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer ali - 2010-05-08 09:03:56 rigtig god suppe med karry |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne