Hellefisk på spid
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Indsendt : Red : |
|
|
Hellefisk, tomater, løg, peberfrugt og minimajs sættes på spid skiftevis:
fisk, tomat, fisk, løg, fisk, peberfrugt, fisk, majs osv. Stop ca. 5 cm fra spid-spidsen. Dressing røres godt sammen. Fisk og grøntsager pensles med dressingen. Grill fisk og grøntsager ca. 2-3 minutter på hver side (her er tale om 4 sider). Vurder fisk og grøntsager i duft, farve og mørhed. Serveres med friskbagt landbrød, årstidens salat (spidskål, blomkål, squash, friske ærter, bredbladet persille m.m.). Hertil dressing eller sauce efter smag og behag. |
|
Opskriften er vist 7059 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne