Hellefisk på spid

Hellefisk på spid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hellefisk i store tern
500 g.sherrytomater
250 g.små forkogte løg
2 grøn peberfrugt i store tern
1 dåseminimajs, drænet
 
 Dressing:
0.5 dl.olivenolie
3 spsk.citronsaft
 fint hakket persille
 lidt knust grøn peber eller rosenpeber
 
 
Opskrift:
Hellefisk, tomater, løg, peberfrugt og minimajs sættes på spid skiftevis:
fisk, tomat, fisk, løg, fisk, peberfrugt, fisk, majs osv. Stop ca. 5 cm fra spid-spidsen.

Dressing røres godt sammen. Fisk og grøntsager pensles med dressingen.

Grill fisk og grøntsager ca. 2-3 minutter på hver side (her er tale om 4 sider). Vurder fisk og grøntsager i duft, farve og mørhed.

Serveres med friskbagt landbrød, årstidens salat (spidskål, blomkål, squash, friske ærter, bredbladet persille m.m.).

Hertil dressing eller sauce efter smag og behag.





karakterer:
Opskriften er vist 7059 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu