Pasta i youghurt
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Missida Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen.
Hæld yoghurten i en skål og stil til side. Hæld 0.75 dl vand i en kasserolle og smelt bouillonterningener deri. Hæld derefter den flydende bouillon i yoghurten. Pres hvidløget i og smag til med salt. Tag en pande og tørrist pinjekernerne. De må IKKE blive for mørke. Tag en anden pande og steg kødet til det er gennemstegt. Hæld derefter pinjekernerne i panden med det hakkede oksekød og bland det. Til sidst hældes pastaen i et fad, yoghurten hældes over og dækkes med det hakkede kød og pinjekerner. Tips: Hvidløget kan justeres afhængig af hvad man bedst kan lide. Tilsæt mere eller mindre efter smag. |
|
Opskriften er vist 3657 gange,
og udskrevet 54 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (52 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-07-29 20:24:23 Smager skønt Mai - 2021-02-19 13:58:59 Lækker og simpel ret. anonym - 2017-03-16 18:41:53 Wow, smager rigtig godt, den laves helt sikkert igen! Steen - 2016-05-24 10:38:48 Nem at lave og smager vidunderligt. 😊 anonym - 2015-12-31 10:28:35 Dejlig frisk ret. 😊 anonym - 2014-10-07 13:09:53 Smager virkelig godt! anonym - 2014-06-23 10:47:12 Nem og god, smager bedre end forventet anonym - 2014-04-08 11:45:34 Virkelig lækkert og dejligt nemt at lave anonym - 2012-02-16 13:43:51 Smager skønt!! Helt sikkert noget vi skal have herhjemme igen... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne