Chokolade Chili Brownies
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : DaddyOne Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen op til 170 grader, og smør en form (ca. 30x20 cm). Smelt mørk chokolade og smør i et vandbad. Mælkechokolade og hvid chokolade hakkes groft.
Fjern den smeltede chokolade fra varmen og pisk sukkeret og vaniljesukker i. Pisk æggene i ét af gangen. Si mel og bagepulver ned i chokoladeblandingen og vend det forsigtigt i, og tilsæt til sidst den hakkede chokolade og chilierne. Hæld dejen i formen, og bag i 20-25 min. indtil toppen er fast, men kagen stadig er lidt blød. Lad kagen afkøle før den skæres ud i mindre firkanter. Serveres bedst lun og med en klat god vaniljeis. |
|
Opskriften er vist 16391 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Nikita - 2015-01-29 22:46:29 By far (!!!!) den bedste brownie jeg nogensinde har smagt! kongen - 2012-06-20 19:37:07 Super lækker brownie. Selv frossen er den fantastisk. Asta - 2011-10-20 09:30:15 Helt fantastisk brownie, aldrig smagt noget lignende! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne