Pitabrød med tun og avocado
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : AnneO Indsendt : Red : |
|
|
Skær avokado og peberfrugt i terninger og put det i en skål.
Hæld vandet fra tunen og bland det sammen med avokadoen og peberfrugten, men pas på ikke at komme til at mose avokadoen. Hæld cremefraiche i, i den mængde du synes er passende. Smag det til med salt, peber og limesaften. Tips: Fugt evt. pitabrødene inden de ligges i ovnen, så bliver de ikke tøre når de bliver varmet. |
|
Opskriften er vist 8834 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne