Hvedeknopper 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: St. Bededag Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret og tilsæt vandet.
Rør ægget heri og smuldre gæren i.
De tørrer ingredienser blandes, og dejen æltes blank og smidig cirka 6-10 min. Dejen står 15-20 min. et lunt sted Form 12 boller og sæt dem tæt i en lille bradepande. Bollerne efterhæver 45-60 min. et lunt sted under et fugtigt klæde. Bages ved 200 grader C i ca. 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 15828 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Hjemmebageren - 2016-04-16 19:43:54 Bruger sødmælk i stedet for vand👍👍 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne