Grillet hellefisk i savojkål
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Indsendt : Red : |
|
|
Del hellefiskfiletterne i 4 stykker.
Bland citronsaft og olie, og dryp blandingen på fiskestykkerne. Kværn peber og salt over. Skær stokken af savojkålbladene, læg fiskestykkerne på med 1-2 kviste dild og en skive citron på hver, og luk bladet tæt sammen om fisken. Pak ind i endnu et blad, så indpakningen bliver helt tæt. Læg fiskepakkerne på grillristen, og grill dem i 15-20 min. - alt efter fiskens tykkelse. Grillede kartofler og grøntsager. Brød hvis retten serveres som forret. |
|
Opskriften er vist 11213 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne