Lagkage med Mocca og Toffee-creme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Lagkagebunde Fryseegnet : ikke fryseegenet Indsendt af : Ulrik Schou Kjerulff Hansen Indsendt : Red : |
|
|
Smør, farin og moscovado smeltes i en gryde til det karameliserer og fløden tilsættes. Lad det koge let op. Tag det af blusset og tilæt mælk til der en ½ liter væske. Bland det med kagercreme-pulveret og sæt det i køleskabet for at stivne.
Pisk en 1/4 fløde og tilsæt flormelis. Bland vand og pulverkaffe og pisk det med i flødeskummet. Hak daim'en i små stykker og læg så lagkagen sammen i den rækkefølge du synes bedst om. Evt. bund - toffecreme - mellembund - moccacreme og daim - top. Dæk med flødeskum blandet med cacaopulver Tips: Ønsker man en mere "voksen" kage kan man evt. stænke lagkagebundene med rom eller marsalavin |
|
Opskriften er vist 21570 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer emilie - 2012-02-03 18:50:18 Helt vild fantastisk lagkage, og umiddelbart ret nem at gå til! Tak for en dejlig oplevelse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne