Verdens bedste chokoladekage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Ikke fryse egnet Indsendt af : Kagemesteren Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes sammen.
Derefter tilsættes vand samt kakao. Mel piskes i, når dejen er pisket sammen, tilsættes det smeltede smør. bages på næst nederste rille, ved 200 grader i ca. 35-40 min. Glasur: Kakao, og smør piskes sammen. Derefter tilsættes vand, og evt. vanilje. Glasuren skal først på når kagen er hel kold. |
|
Opskriften er vist 7548 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer jean. - 2011-06-03 22:02:41 Ikke den bedste kage.. Mathilde - 2010-05-02 12:32:34 Den er bare super god og svampet! Den vil jeg anbefale til alle! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne